Over ons

Met passie voor sport.

DIT IS RIVAALST.

Rivaalst is een allround marketingbureau met passie voor sport. Wij zijn er voor merken met ambitie. Creatief, inspirerend en motiverend. Echte aanjagers en sterk in concepten, met organisatietalent én een flinke dosis ervaring. Kortom, alle ingrediënten onder één dak voor een succesvol resultaat voor jou.

We hebben een eigen stijl. Zijn energiek, creatief, eigentijds en onderscheidend. Altijd doelgericht. Dat zie je terug in de opdrachten voor onze klanten. En daar zijn we trots op.

Oprichter en drijvende kracht achter Rivaalst is Rik van Aalst. Hij is al ruim 20 jaar actief binnen de sport en sportmarketing en beschikt daardoor over een rijke ervaring. Zijn achtergrond ligt in diverse commerciële management- en directiefuncties in het betaald voetbal bij o.a. FC Den Bosch, Willem II en Sparta Rotterdam én in de sportmarketing bij Sports Exposure (House of Sports).

Relaties zijn belangrijk voor ons. En ook veelal duurzaam. Samen op ontdekkingsreis wat sport voor merken kan betekenen. En samen prachtige campagnes  en projecten ontwikkelen. Met uiteindelijk het gewenste resultaat. Dat is Rivaalst. Dat zijn wij.

Roparun_2019_Slotavond-198581
0

EVENTS

June 16, 2015. Start of Leg 9 from Lorient to Gothenburg: Team Brunel
0

DEALS

0

PROJECTEN

AAA_3716
0

CAMPAGNES

October 09, 2014. Activity in the Race Village in Alicante.

HET RIVAALST TEAM.

Maak kennis met alle members van het Rivaalst team. Met al onze passie, energie en creativiteit staan we voor jou klaar.

ALLE TAKKEN VAN SPORT ONDER EEN DAK.

ONZE PARTNERS.

Wij werken samen met diverse partners op het gebied van strategisch advies, concepten, creatieve vormgeving & design, advertising, brand & product development, pr-ondersteuning én social & digital media.

ANDEREN OVER RIVAALST.